The Perfect Roses Story


Hey Flower lover!

Leuk dat je deze pagina leest :-)

Met een passie voor bloemen en met name rozen heb ik Perfect Roses opgericht. Een online bloemenboetiek waarbij er niet tradionele bosjes bloemen worden bezorgd maar juist een moderne interpretatie wordt gegeven aan het bezorgen van bloemen. De bloemen worden namelijk bezorgd in een luxe geschenkbox. Deze flowerbox is niet alleen origineel om te geven maar bovenal het staat leuk in elk interieur!

 Perfect Roses is gespecialiseerd in het aanbieden van 2 soorten rozen. De verse rozen die een week mooi blijven en de premium rozen waar je wel een jaar van kan blijven genieten zonder water te hoeven geven. De ontvanger van de flowerbox kan de rozen direct op tafel plaatsen zonder deze nog water te geven of over te plaatsen in een vaas. Daarnaast kan de geschenkbox nog ver na het verwelken van de bloemen worden gebruikt voor het opbergen van spullen. Zo heb je een blijvende herinnering aan degene van wie je ze hebt gekregen of de gelegenheid waarvoor je ze hebt gekregen.

Het geven van bloemen kan zoveel boodschappen overbrengen of het nu gaat om iemand te felicteren, bedanken of iemand sterkte wensen in een moeilijke tijd. Voor elke gelegenheid is er een passend arrangement met keuze uit een uitgebreid rozen assortiment. Of je nu gaat voor de klassieke rode rozen, regenboog rozen of een kleuren combinatie. Eén ding is zeker de rozen laten een onvergetelijke indruk achter bij de ontvanger.

Wie ga jij blij maken met een flowerbox van Perfect Roses?

 

© 2016 - 2023 Perfect Roses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.